İŞ İLANI DETAYI

Aypam marketler bünyesinde çalışabilecek, kadın- erkek 40 yaş altı Mağaza Sorumlusu/şefi personel aranmaktadır.Market sektöründe en az 5 yıl yöneticilik deneyimine sahip, MS office programlarına hakim kişiler tercih edilecektir.İlana başvuru yapıldıktan sonra +9 0534 655 04 00 numaralı hattan Özlem ÇOBAN ile İnsan Kaynakları Uzmanı görüşülmesi gerekmetedir.


. Müşteri memnuniyetini sağlamak konusunda ekibi doğru yönlendirebilecek · Mağaza ihtiyaçları doğrultusunda tedarik zincirini yönetecek.· Hijyen, kalite ve gıda güvenliği standartlarını en üst seviyede sağlamak,· Ekip çalışmasındaki uyumu ve motivasyonu sağlayacak .· İnsan ilişkilerinde başarılı,· Müşteri memnuniyetini birinci öncelikli gören,· Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip,· Ekip çalışmasına önem veren,· Yoğun iş temposuna, vardiya sistemine ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek mağaza yöneticileri aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -4022.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -4022.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇİMENLİ KÖYÜ ÇİMENLİ MAH. NO : 48 TRABZON MERKEZ TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TRABZON MERKEZ , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : ÖZLEM HANIM Ünvan : Telefon : 905346550400 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
Pozisyon : Mağaza
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905346550400

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder