İŞ İLANI DETAYI

ÜZER KUYUMCULUK MÜCSAN VE TİCLTD ŞİRKETİMİZDE STAR KUYUMCULUKBABAESKİ ŞUBESİN DE ÇALIŞMAK ÜZERE 1 ERKEK MAĞAZA SATIŞ SORUMLUSU ARANMAKTADIR.BABAESKİ DE İKAHMET EDEN TERCİHENDİR.BAŞVURU İÇİN : muhasebe@starkuyumculuk.com.tr ADRESİNE CV GÖNDEREBİLİRSİNİZ.GÖRÜŞME ADRESİ:KARAKAŞ MAH KUYUMCULAR CADNO.12 KIRKLARELİ-MERKEZ SARI LALE KUYUMCULUK


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe21-30 YAŞ ARALIĞINDA 1 ERKEK PERSONEL LİSE VE LİSANS MEZUNUGÜVENİLİR VE NİTELİKLERE UYAN KİŞİLERİN BAŞVURUDA BULUNMALARINI TERCİH EDERİZ.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırklareli
İlçe : Babaeski
Pozisyon : Mağaza
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mağaza iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kırklareli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırklareli, Edmeg Babaeski veya Edmeg Kırklareli Mağaza gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırklareli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırklareli Geneli İş İlanları