İŞ İLANI DETAYI

GÜLDÜRENNET TELEKOMÜNİKASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİiletişim: 0328 876 55 59 / 0545 636 28 50İş Tanımı;2010'dan bugüne sektöründe faliyet gösteren Telekomünikasyon firmamızda çalışanlarının ve müşterilerinin memnuniyeti vizyonu ile hedeflerine koşan, Şirketimiz Bünyesinde GÜLDÜRENNET TELEKOMÜNİKASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Projelerimizde Çalışacak ; Bay- Bayan Takım Arkadaşları Aramaktayız, Bizimle çalışmak ister misinizc mhcr


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıFirmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere;Genel Olarak Ofis içinde müşteri danışmanılığı yaparak çalışacak,Konuşma becerisi yüksek,Organizasyon, iletişim ve ikna kabiliyeti yüksek,Microsoft Office programlarına hakim,Yoğun ve dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,Takım çalışmasına uyumlu ,Raporlama ve sistem geliştirme yönü güçlü,Uzun soluklu çalışmayı hedef edinen,Tercihen osmaniye/düziçin de ikamet şartı aranmakatadır,Tercihen Lisans Eğitimini tamamlamış Takım arkadaşı aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 18- -35 (30.04.2006 - 2.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YEŞİLOVA MAH. REFİK CESUR BULV. NO:383 DÜZİÇİ/OSMANİYE DÜZİÇİ OSMANİYE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DÜZİÇİ İrtibat Bilgileri : İsim : VELİ GÜLDÜREN Ünvan : GÜLDÜRENNET Telefon : 905436877720 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Osmaniye
İlçe : Düziçi
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905436877720

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mağaza iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Osmaniye ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Osmaniye, Edmeg DÜZİÇİ veya Edmeg Osmaniye Mağaza gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Osmaniye ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Osmaniye Geneli İş İlanları