İŞ İLANI DETAYI

HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİŞirketinde Mağaza Personeli pozisyonu için iş ilanıHAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ., Türkiye nin önde gelen perakende şirketlerinden biridirMüşteri memnuniyetini ön planda tutan, geniş ürün yelpazesi sunan ve kaliteli hizmet anlayışıyla tanınan bir markayızŞirketimizin büyümesine katkıda bulunacak, enerjik ve yetenekli Mağaza Personeli arıyoruz.İş Tanımı:- Mağazamızın günlük operasyonlarını yönetmek ve düzenlemek- Müşterilere yardımcı olmak, sorularını yanıtlamak ve ihtiyaçlarını karşılamak- Ürünlerin düzenli bir şekilde yerleştirilmesini sağlamak ve rafları düzenli tutmak- Stok takibi yapmak ve eksiklikleri tespit etmek- Kasada işlem yapmak ve ödeme almak- Mağaza içi temizlik ve düzeni sağlamak


- En az lise mezunu- Perakende sektöründe deneyimli veya deneyimsiz adaylar- İletişim becerileri güçlü, güleryüzlü ve müşteri odaklı- Ekip çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi- Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilenHAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ. olarak, çalışanlarımızın gelişimine önem veriyor ve kariyerlerini destekliyoruz. Siz de dinamik bir çalışma ortamında yer almak, perakende sektöründe kariyer yapmak istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz.Not: Sadece uygun adaylarla iletişime geçilecektir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bilecik
Pozisyon : Mağaza
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bilecik Geneli İş İlanları