İŞ İLANI DETAYI

Türkiye nin en hızlı büyüyen yerli burger markası PACKET BURGER yeni ekip üyelerini arıyor.Packet Burger Başiskele şubemiz için Mağaza Müdürü arayışımız mevcuttur.GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIEn az önlisans mezunu,MS Office Programlarını iyi derecede kullanabilen,Sorumlu olunan operasyonel süreçlerin doğru bir şekilde yürütülmesini sağlayabilecek,Müşteri odaklı çalışma prensibine sahip,Zincir mağaza yönetimi konusunda deneyimli,Sektöründe kariyer hedefi olan ve markamıza değer katabilecek,Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip,Öğrenmeye ve gelişime açık,Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Ehliyeti olan, aktif araç kullanan adayların başvurularını bekliyoruz.


İŞ TANIMIMağaza faaliyetlerinin kalite ve hizmet standartlarına uygunluğunu sağlamakMüşteri memnuniyetini esas alarak; satış arttırıcı faaliyetlerde bulunmakStok ve sipariş yönetimini, şirket politikaları çerçevesinde gerçekleştirmekEkibin uyumu, organizasyonu ve gerekli motivasyonu sağlamak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -45 (3.11.2004 - 7.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -45 (3.11.2004 - 7.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Körfez Mah. D-130 Karayolu Cad. NO:121/E Başiskele/Kocaeli BAŞİSKELE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GÖLCÜK , İZMİT , BAŞİSKELE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : PELİN YAŞAR Ünvan : Telefon : 905365884337 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Başiskele
Pozisyon : Mağaza
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905365884337

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mağaza iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Başiskele veya Edmeg Kocaeli Mağaza gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder