İŞ İLANI DETAYI

KALTUN MADEN firmasında istihdam edilmek üzere MADEN MÜHENDİSİ aranmaktadır.


Maden Hakları Mühendisi için görev tanımımız aşağıdadır: Ruhsat hukuku yürürlülüğü için ilgili proje temdit işletme projesi, işletme izni genişletme, değişikliği projesi, birleştirme projesi, çakışan alanlar için projeler ve yıllık raporları işletme faaliyet raporları süreleri içerisinde hazırlamak, arşivlemek ve arşivin günceliğini sağlamak.Çalışmayan sahalar için yıllık yapılması gereken üretim miktarlarını üretim birimine bildirerek, gerekli üretimin yapılmasının koordinesini sağlamak.Mapeg’den gelen denetim heyetlerine denetim süreci boyunca muhasebe, sevkiyat ve ocak üretim birimleri ile birlikte destek vermek.Maden kanunu ve yönetmelikleri çerçevesinde ödenmesi gereken bedellerin ruhsat bedelleri, devlet hakları vb. kanunen belirlenmiş süreler içerisinde ödenmesini takip etmek.Kamulaştırma, terk, izin genişletme, temdit süre uzatımı, , sevk irsaliyesi alımı, ruhsat devri gibi maden kanununun gerektirdiği işlemleri süresi içerisinde yapmak.Açılacak olan ihalelik sahaların takibi ve uygun görülen ihalelerin başvuru evraklarını hazırlamak, başvurmak, ihale sürecini takip etmek.Herhangi bir cezaya mahal vermeyecek şekilde süreleri içerisinde kanuni gerekleri işletme ruhsatı, orman izinleri vb. yerine getirmek.Güncel mevzuatı takip etmek, uygulamaya yönelik fikirlerle ilgili kişilerden destek almak, kişileri bilgilendirmek.Orman izini alımı için gerekli işlemleri orman izin dosyası hazırlanması, noter evrakları, taahhüt senetleri, ilgili kurumların görüşleri alınması, orbis sisteminden orman izni dosyalarının aşamalarını vb. yapmak ve/veya takibini yapmak.Orman İdaresi’nden ve orman izni ile ilgili kurumlardan gelen heyetlere iştirak etmek.Orman bedellerinin süresi içerisinde yatırılmasını takip etmek.İl özel idareleri ve/veya yatırım izleme ve koordinasyon daire başkanlıklarında iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarını alabilmek için gerekli prosedürleri yerine getirmek ve sonuçlandırmak.İlgili resmi kurum ziyaretlerini gerçekleştirmek, ilgili evrak ve dosyaları kurumlara ibraz etmek ve takibini sağlamak.Daimi nezaretçi atamaları ve istifalarının yapılması ve takibi. Daimi nezaretçinin sorumlu olduğu sahanın haftalık daimi nezaretçi defterinin e maden sisteminden yazılmasının takibi, onaylanması ve kontrolü.Maden ruhsat sahalarının görünür, muhtemel rezerv miktarlarının raporlanması ve takibi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AYDIN MUĞLA KARAYOLU ÜZERİ 35. KM ÇİNE AYDIN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AYDIN MERKEZ , ÇİNE , İNCİRLİOVA , KARPUZLU , EFELER İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SELİN ÜSTÜNGEL AKKAR Ünvan : Telefon : 902567291600 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902567291600

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder