İŞ İLANI DETAYI

Former Lojistik firması için, üniversitelerin Lojistik ve diğer ilgili bölümlerinden mezun, Deniz İhracat/ İthalat operasyon süreçlerinde en az 2 yıl deneyimli, Soft Programına hakim ve iyi derecede kullanabilen İyi derecede İngilizce bilgisine sahip, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, MS Office programlarına hakim, Planlama ve organizasyon yeteneği güçlü, İletişimi kuvvetli, değişime ve gelişime açık, Analitik düşünme ve hızlı karar verme yeteneğine sahip, Erkek adaylar için askerlik görevi tamamlanmış, Takım çalışmasına yatkın adaylar aranmaktadır.


Müşteriye rezervasyon ile ilgili irtibata geçip gerekli organizasyonu sağlamak,İç nakliye organizasyonlarını lojistik departmanına yönlendirmek ve takibini yapmak,Operasyon ve dökümantasyon sürecinde sistemden evrakların hazırlanıp, konşimentoların basılması ve müşterilere gönderilmesi,Yurt dışı acentalara pre-alert mesajının hazırlanıp gönderilmesidir.Yurt dışına /Yurt dışından yapılan tüm yüklerin tüm operasyonel kontrolünü sağlamak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (26.06.1999 - 28.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (26.06.1999 - 28.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKKENT MAH. 2310 SOK. NEPTÜN YALI SİTESİ YANI İŞYERİ NO:35/36 YENİŞEHİR MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MERSİN MERKEZ , ÇAMLIYAYLA , AKDENİZ , TOROSLAR , YENİŞEHİR İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : BURCU HALAÇOĞLU Ünvan : Telefon : 903245030505 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
Pozisyon : Lojistik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903245030505

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder