İŞ İLANI DETAYI

Yurt içi ve Yurt dışı tanker operasyonlarında lojistik sürecini organize edebilecek,Müşteri özel istekleri doğrultusunda gerekli olan envanterlerin eksiksiz bir biçimde araçlarda olduğunu kontrol edebilecek,Sevkiyatlar öncesinde sürücülerle iletişime geçerek takograf ve sürüş süreleri hakkında amirlerine bilgilendirecek,Operasyon öncesinde taşınacak olan kimyasal maddenin içeriğine göre tankerlerin iç ve dış yıkama ve temizlik süreçlerini organize ve takip edebilecek,Gerekli görüldüğünde rutlar arasında hızlı aksiyon alarak rotasyon yapabilecek,Portallar üzerinden araç yakıt takiplerini yapabilecek,Sistem üzerinden araçların lokasyonlarına ilişkin güncel takipleri sürdürebilecek,Araç envanterinin takip edilmesi ve zimmet formlarının oluşturulması,Sürücülerin haftalık ve yıllık izinlerini takip edebilecek,


Uluslararası taşımacılık ve lojistik sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin gelişen ve büyüyen yapısı doğrultusunda Lojistik operasyon departmanında Yurtdışı Tanker Operasyonları Sorumlusu pozisyonunda görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları aramaktayız. Üniversitelerin önlisans ve lisans bölümlerinden mezun,Lojistik sektöründe en az 2- 3 yıl tecrübeli,Şirketi temsil yeteneğine sahip, ikna etme kabiliyeti yüksek,Çözüm odaklı, analitik düşünebilen,İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın,Problem çözme ve organizasyon becerisine sahip,MS Office programlarını hakim, orta düzey excel kullanabilen,İş takibi, planlama ve araştırma becerileri gelişmiş,Sorumluluk sahibi ve disiplinli,Yoğun çalışma temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Erkek adaylar için askerlik engeli olmayan,Kocaeli Başiskele ve çevresinden ikamet eden - Edebilecekİzmit güzergahı servis bulunmaktadır. Diğer güzergahlar için yol ücreti verilecektir.Mesai saatleri içerisinde iş yeri adresimize gelip görüşebilir veya CV’lerinizi 0533 383 59 63 -0533 153 98 17 nolu numaralar arayarak Whatsapp üzerinden gönderebilirsiniz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Başiskele
Pozisyon : Lojistik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Lojistik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Başiskele veya Edmeg Kocaeli Lojistik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder