İŞ İLANI DETAYI

Gıda üretimi ile ilgili depo yönetimi ve lojistik yönetimi bilgisi olan,Depo ürün stok ve giriş-çıkış kayıtlarını oluşturacak kontrolünü yapacak,Envanter sayım ve depo süreç iyileştirme ve çalışmalarında bulunmak,Kpı raporlarının takibi ve ilgili kişiler ile paylaşılmasıİlgili ürünlerin iadesini gerçekleştirecek,İş geliştirme çalışmalarına destek vermek,Gıda üretimi ile ilgili depo yönetimi ve lojistik yönetimi bilgisi olan,Depo ürün stok ve giriş-çıkış kayıtlarını oluşturacak kontrolünü yapacak,İlgili ürünlerin iadesini gerçekleştirecek,Depoya gelen malzemelerin takibi ve kontrolü ile ilgili diğer bölümlerle koordineli bir şekilde bilgi akışı sağlayacak, personeller alınacaktır.


Tercihen Lojistik bölümü veya mühendislik bölümü mezunu,Tercihen üretim firmalarında lojistik süreçlerini yönetmiş,Excel’ i etkin olarak kullanabilen, raporlama becerisi olan,Logo Tiger sistemini kullanabilenPlanlama, organizasyon ve problem çözme yeteneğine sahip,Sonuç odaklı, problem çözme becerisi gelişmiş,İletişim becerileri kuvvetli, takım çalışmasına yatkın,Tercihen Maltepe ve civarında ikamet eden,BAŞVUR' butonuna tıkladıktan sonra firma yetkilisi ile irtibata geçip randevu alınması gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BÜYÜKBAKKALKÖY MAH SAMANDIRA YOLU SOK TÜRKER NAKLİYAT NO:24 MALTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , KARTAL , PENDİK , MALTEPE İrtibat Bilgileri : İsim : Berna Arslan Ünvan : Telefon : E-posta : berna.arslan@easymix.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Pozisyon : Lojistik
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
berna.arslan@easymix.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Lojistik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KADIKÖY veya Edmeg İstanbul Lojistik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.