İŞ İLANI DETAYI

Kumanyacılık firmamızda çalışmak üzere;Deniz taşımacılığı kumanyacılık, ihracat/ ithalat, satış pazarlama konusunda minimum 1 yıl tecrübesi olan,Operasyon, gümrük ve dokümantasyon ile ilgili genel bilgisi olan,Limanlara girişte sıkıntısı olmayan,İyi derecede İngilizce, Arapça bilen ve yazılı/ sözlü iletişim kurabilen,Ms office programlarını iyi derecede ve etkin kullanabilen,Sistemli ve düzenli çalışma prensibine sahip,Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,çalışma arkadaşları aramaktayız.2.işveren servisi- i.b


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeŞARTLAR İŞVERENLE GÖRÜŞÜLECEKTİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARAAĞAÇ ÖVÜNDÜK MAH 293. SK. NO:6 ARSUZ HATAY / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : İSKENDERUN , ARSUZ İrtibat Bilgileri : İsim : İLKER BEY Ünvan : Telefon : 905369506881 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hatay
İlçe : İskenderun
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905369506881

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Lojistik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Hatay ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Hatay, Edmeg İSKENDERUN veya Edmeg Hatay Lojistik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Hatay ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder