İŞ İLANI DETAYI

Karayolu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren firmamıza Lojistik Operasyon Elemanı aranmaktadırBaşvurda bulunmak isteyenlerin sistem üzerinden ilana müracaat ettikten sonra selahattin.ilsev@buradalojistik.com mail adresine özgeçmişlerin gönderilmesi rica olunur.İş Tanımı:Veri girişiGünlük araç takibiMüşterilerden gelen talep doğrultusunda uygun araç tedariği vb.


Lojistik zinciri yönetimi sektöründe en az 1-5 yıl tecrübesi olan.Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Ulusal ve Uluslararası taşıma lojistiğine hakim,Yurtiçi taşıma operasyonlarında bulunmuş,Filo yönetimiaraç işletmeMüşteri İlişkileri,Satış Pazarlama alanlarında bulunmuş.Kargo, parsiyel ve serbest depolama lojistiğini bilen,Gümrük müşavirliği operasyonunu bilenT1 ve beyanname bilgisi olanMS Office ve bazı paket programları kullanabilen,Sorumluluk bilinci yüksek,Ekip ve takım çalışmasına uyumlu,Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip,İnsan ilişkilerinde başarılı, pozitif düşünce yapısına sahip,Problem çözme becerisine sahip ve analitik düşünebilen,B sınıfı sürücü belgesine sahip,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Pozisyon : Lojistik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Lojistik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Bornova veya Edmeg İzmir Lojistik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder