İŞ İLANI DETAYI

Sevkiyatı planlanan ürünlerin toplanması, paketlenmesi, sevkiyata hazır hale getirilmesi,Müşteriye sevk edilmek üzere toplanan siparişlerin doğru ve eksiksiz olarak paketlenmesi,Operasyon Merkezi dahilinde sistemsel stok kayıtları ile mevcut tüm ürünlerin nitelik ve nicelik kontrollerinin yapılması,Sayım bölümünde bulunan makine, ekipman ve teçhizatı bilgisayar, el terminali vbKullanarak sayım işlemlerinin yapılması,İş güvenliği kuralları ve verilen talimatlara uyulması,Çalıştığı bölgenin, düzen ve disiplinine uyum sağlanması,Operasyon içerisinde farklı pozisyonlarda görev aldığı sürede o bölümün gerektirdiği performans değerlerini yerine getirilmesi.


Kocaeli ve İstanbul’dan gelecek adaylar için aradığımız kriterler:20-45 yaş aralığı,Eğitim durumu ortaokul,Vardiyalı çalışabilecek 2’li ve-veya 3’lü vardiya,Fazla mesai yapabilecek,Tercihen depo deneyimi olan veya el terminali kullanabilen,Kocaeli ve İstanbul Anadolu’da ikamet eden,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -45 (10.12.2006 - 12.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -45 (10.12.2006 - 12.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HEPSİ BURADA DEPO-GÜZELLER OSB. MİMAR SİNAN CAD NO:3 HEPSİ BURADA DEPO GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , KOCAELİ MERKEZ , KÖRFEZ , DERİNCE , İZMİT , DARICA , DİLOVASI , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ceyhun Altınay Ünvan : İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı Telefon : 905496112736 E-posta : ceyhun.altinay@hepsiburada.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği En Az Ücret : 19500 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Lojistik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905496112736
ceyhun.altinay@hepsiburada.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Lojistik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Gebze veya Edmeg Kocaeli Lojistik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder