İŞ İLANI DETAYI

POZİSYON HAKKINDA:Firmamıza üretim ekibini desteklemek ve AVRUPA yakasında görevlendirilmek üzere lojistik elemanı alınacaktır.Şirket merkezimiz Ümraniye’dedirARANAN ÖZELLİKLER: Avrupa yakasında ikamet, tercih sebebi olacaktırSrc 4 belgesi MUTLAKA istenmektedir 35 yaşını geçmemiş En az lise mezunu İş takibi kuvvetli Diksiyonu düzgün B sınıfı ehliyetiGÖREVİ: Şirket panelvanı ile Avrupa ve Anadolu yakasında tedarikçiler den kumaş alımı yapılıp Belirtilen atölyelere ve kesimhanelere bırakmak Sonrasında kesilen ürünlerin tekrar alınıp atölye bazında dağılımını yapmak Biten ürünlerin atölyelerden alınıp tesliminin sağlanması


İletişim Ve İfade YeteneğiPOZİSYON HAKKINDA:Firmamıza üretim ekibini desteklemek ve AVRUPA yakasında görevlendirilmek üzere lojistik elemanı alınacaktır.Şirket merkezimiz Ümraniye’dedir. ARANAN ÖZELLİKLER: Avrupa yakasında ikamet, tercih sebebi olacaktır. Src 4 belgesi MUTLAKA istenmektedir 35 yaşını geçmemiş En az lise mezunu İş takibi kuvvetli Diksiyonu düzgün B sınıfı ehliyetiGÖREVİ: Şirket panelvanı ile Avrupa ve Anadolu yakasında tedarikçiler den kumaş alımı yapılıp Belirtilen atölyelere ve kesimhanelere bırakmak Sonrasında kesilen ürünlerin tekrar alınıp atölye bazında dağılımını yapmak Biten ürünlerin atölyelerden alınıp tesliminin sağlanması Çalışma saatleri 08:00-17:30Pazar tatildir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -35 (26.07.1999 - 27.06.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KÜÇÜKSU CAD. NO: 105 D BLOK DAİRE : 15 ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYOĞLU , EYÜP , FATİH , ŞİŞLİ , ZEYTİNBURNU , KAĞITHANE , GÜNGÖREN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ZEYNEP HANIM Ünvan : YÖNETİCİ Telefon : 905337303251 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bakırköy
Pozisyon : Lojistik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905337303251

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Lojistik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BAKIRKÖY veya Edmeg İstanbul Lojistik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.