İŞ İLANI DETAYI

Lojistik departmanımızda görev alacak; -Bölümün gereği olan tüm işlerin uygun şekilde yapılması. -Hazırlanan Siparişlerin Shrinkleme ve Kolilenmesi ve ilgili Kargo Firmalarına Teslim edilip tâkibinin yapılması. ''Lojistik Elemanı'' aramaktayız.


20 - 30 yaş arası Tercihen Sigara Kullanmayan B sınıfı Ehliyetli ve Aktif araç kullanabilen Temel Bilgisayar kullanım becerisine sahip Sorumluluk alabilecek İşini sahiplenen, Disiplinli ve Özverili İkitelli bölgesine ulaşım sıkıntısı yaşamayacak


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Başakşehir
Cinsiyet : Bay
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Diaclinica Diagnostik Kimya San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Lojistik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Başakşehir veya Edmeg İstanbul Lojistik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)