İŞ İLANI DETAYI

90x150 ebatlarında 2 adet 150 watt lazer kesim makinesi kullanma tecrübesine sahip, ayrıca ciltleme işlemlerini de yapabilecek erkek makine operatörü arıyoruzFirmamız, 2009 yılından bu yana gelin ve damat albümleri üreterek Türkiye genelinde fotoğraf stüdyolarına hizmet vermektedirÜretim ve imalat bölümümüzde lazer kesim makineleri kullanarak çalışacak, yemek ve servis imkanımız bulunan Özlemix Albüm fabrikamız için deneyimli makine operatörleri aramaktayız.


Corel Draw bilgisine sahip, Ruida lazer kesim makinesinde deneyimli, Sürekli çalışabilecek, Lazer kesim makinesi kullanımında tecrübeli, Hızlı ve seri iş yapma alışkanlığı olan, İş arkadaşları ile sosyal uyum sağlayabilen, Titiz ve çalışkan bir ekip arkadaşı.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Merkezefendi
Cinsiyet : Bay
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli , Edmeg Merkezefendi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder