İŞ İLANI DETAYI

Türkak ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ndan yetkili olan laboratuvarımızda Analiz Personeli olarak çalışacak Askerliğini yapmış, Aktif araç kullanabilen ERKEK takım arkadaşları aramaktayızBaşvuracak adayların meslek yüksek okullarının meslek liselerinin veya teknik liselerin çevre, kimya, gıda, sağlık, makine ve elektrik-elektronik gibi laboratuvar ile ilgili bölümlerden mezun olması zorunludur.Çalışacak olan arkadaşların bazı görevleri şunlardır:Tüm yapılan çalışmaların kayıtlarının tutulması ve saklanmasını sağlamak,Laboratuvarın ekipmanları ve analiz cihazlarının temiz ve kullanıma sürekli hazır olmasını sağlamak,Çözelti hazırlamak ve temel laboratuvar ekipmanlarını kullanabilmek,Laboratuvarda yürütülen atık su numunelerini analize hazırlamak, kimyasal analizler ile ilgili analiz metotlarını uygulamakKalite yönetim sisteminin etkin bir şekilde yürütülmesi sağlamak,Laboratuvarın genel temizliğinden ve güvenliğinden sorumlu olmak.


Öğrenmeye, kendisini geliştirmeye ve bilgi paylaşımına açık bir yapıya sahip,Yorumlama becerisine sahip,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,MS Office programlarını kullanabilen Ekip çalışmasına yatkın İletişim becerisi yüksek,Dikkatli, planlı ve sistemli çalışmaya yatkın,Mesleki etik ve disipline sahipSorumluluk alabilen


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kahramanmaraş
İlçe : Dulkadiroğlu
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Tekniker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kahramanmaraş ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kahramanmaraş, Edmeg Dulkadiroğlu veya Edmeg Kahramanmaraş Tekniker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kahramanmaraş ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder