İŞ İLANI DETAYI

Tercihen en az Ortaokul mezunu,Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan,Ekip çalışmasında başarılı,Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen,Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, Kurye pozisyonunda görev alacak çalışma arkadaşları arıyoruz.Şehir dışından gelecek adaylar için lojman imkanı vardır.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikKargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak,Kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak,Şube içerisinde operasyonel işleyişe destek vermek,Müşteri Memnuniyeti Sağlamak,Talimatlara uygun olacak şekilde işleyişi tamamlamakEn az B sınıfı ehliyete sahip olmak,Aktif olarak araç kullanmak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek 18- -50 (23.09.2006 - 28.08.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÜNDOĞAN ŞHT UĞUR ÖZTOP CAD. MUĞLA BODRUM BODRUM MUĞLA / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ALİ ESER Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905546515881 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği En Az Ücret : 18000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
İlçe : Bodrum
Pozisyon : Kurye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905546515881

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kurye iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muğla ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muğla, Edmeg Bodrum veya Edmeg Muğla Kurye gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muğla ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder