İŞ İLANI DETAYI

Kurye İş İlanıSÜRAT KARGO olarak, Mersin-Pozcu -Yenihal şubelerinde bizlerle birlikte çalışacak dinamik ve sorumluluk sahibi erkek Kurye arıyoruzSiz de bu hızlı ve heyecan verici ekibin bir parçası olmak istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz.Gereksinimler:- Mersinde ikamet eden- Erkek adaylar Askerlik yapıldı- Tam Zamanlı çalışma şekline uygun- B sınıfı ehliyet sahibiSorumluluklar:- Belirlenen güzergah ve zaman dilimlerinde kargo teslimatlarını gerçekleştirmek- Kargo alım ve teslimat süreçlerini hızlı ve doğru şekilde tamamlamak- Müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla güler yüzlü ve ilgili hizmet sunmak- Araç bakım ve rutin kontrollerini düzenli olarak gerçekleştirmek- Günlük rota planını verimli şekilde uygulamak ve zaman yönetimini sağlamakYan Haklar:- Yemek Kartı- Prim-Yol ücretiSiz de bu dinamik ekibimize katılarak SÜRAT KARGO ailesinin bir parçası olmak istiyorsanız, başvuru adresimizi ziyaret edebilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederiz!


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade YeteneğiKurye İş İlanıSÜRAT KARGO olarak, Mersin-Pozcu -Yenihal şubelerinde bizlerle birlikte çalışacak dinamik ve sorumluluk sahibi erkek Kurye arıyoruz! Siz de bu hızlı ve heyecan verici ekibin bir parçası olmak istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz.Gereksinimler:- Mersinde ikamet eden- Erkek adaylar Askerlik yapıldı- Tam Zamanlı çalışma şekline uygun- B sınıfı ehliyet sahibiSorumluluklar:- Belirlenen güzergah ve zaman dilimlerinde kargo teslimatlarını gerçekleştirmek- Kargo alım ve teslimat süreçlerini hızlı ve doğru şekilde tamamlamak- Müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla güler yüzlü ve ilgili hizmet sunmak- Araç bakım ve rutin kontrollerini düzenli olarak gerçekleştirmek- Günlük rota planını verimli şekilde uygulamak ve zaman yönetimini sağlamakYan Haklar:- Yemek Kartı- Prim-Yol ücretiSiz de bu dinamik ekibimize katılarak SÜRAT KARGO ailesinin bir parçası olmak istiyorsanız, başvuru adresimizi ziyaret edebilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederiz!


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 18- -50 (31.10.2006 - 14.10.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : POZCU - Cumhuriyet, 1641. Sk. No:2/C, 33110 Yenişehir/Mersin YENİHAL- Hal, 141. Cadde No:41/A, 33300 Akdeniz/Mersin YENİŞEHİR MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MERSİN MERKEZ , AKDENİZ , TOROSLAR , YENİŞEHİR , MEZİTLİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MERVE GÜLLÜ Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMANI Telefon : 905546515874 E-posta : merve.gullu@suratkargo.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : sendika-prim En Az Ücret : 20291 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 28000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Yenisehir Mersin
Pozisyon : Kurye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905546515874
merve.gullu@suratkargo.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kurye iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg Yenisehir Mersin veya Edmeg Mersin Kurye gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder