İŞ İLANI DETAYI

KULLANILAN OLAN TAŞITIN HER AN KULLANIMA HAZIR BULUNMASINI SAĞLAR.GIDILECEK ADRESLERI ALARAK KONTROL ETMEK, ADRESLERE ULAŞIM IÇIN GIDILECEK EN UYGUN GÜZERGAH PLANI YAPAR.TESLIM EDILECEK KUTU, KLASÖR VE DOSYALARI ARACA YERLEŞTIRIR.KUTU, KLASÖR VE DOSYALARI VERILEN ADRESE, TRAFIK KURALLARINA UYGUN OLARAK EN KISA SÜREDE GÖTÜRÜR.GEREKLI BELGELERI TESLIM EDER.TESLIM ETTIĞINE DAIR IMZA, KAŞE VEYA BELGE ALIR.İADE EDILEN BARKODLU BİRİMLERİ KUTU, KLASÖR VE DOSYALARI TESLIM ALIR VE ŞIRKETTE ILGILI BIRIME TESLIM EDER.KULLANILAN ARACIN YAKIT IKMALINI YAPAR.KULLANILAN ARACIN ARIZALANMASI DURUMUNDA AMIRLERINE HABER VERIR.AMIRININ TALIMATI DOĞRULTUSUNDA GEREKENI YAPAR.KAZA DURUMLARINDA, DURUMU AMIRLERINE BILDIRIR.KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ VE BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ GEREKLİLİKLERİNE GÖRE UYGUN ÇALIŞIR.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıAnalitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeEN AZ LİSE MEZUNU,PSİKOTEKNİK,SRC BELGESİNE SAHİP,TERCİHEN SİGARA İÇMEYEN,ADLİ SİCİL KAYDI BULUNMAYAN.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : PELİTLİ MAHALLESİ 4434 SOKAK NO:27 GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SİNEM BALTACIOĞLU Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI VE KALİTE YÖNETİM TEMSİLCİSİ Telefon : 902627514040 E-posta : ky@datasafe.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Kurye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902627514040
ky@datasafe.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kurye iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Gebze veya Edmeg Kocaeli Kurye gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder