İŞ İLANI DETAYI

İŞ TANIMIKargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak,Kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak,Şube içerisinde operasyonel işleyişe destek vermek,Sosyal Haklar: Yemek, Yol Yardımı, Yılda İki Maaş İkramiye , Prim, Bayramlarda market çeki , Yakacak Yardımı


Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeFiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıEn az ilköğretim mezunu,Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, Kocaeli de Körfez, Derince , İzmit, Yahyakaptan , Başiskele, Gölcük, Karamürsel ilçelerin de ikamet eden,Kurye pozisyonunda görev alacak çalışma arkadaşı arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SANAYİ MAH. KUĞU SOK. NO:48 41100 İZMİT KOCAELİ MERKEZ KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GÖLCÜK , KARAMÜRSEL , KOCAELİ MERKEZ , KÖRFEZ , DERİNCE , İZMİT , KARTEPE , BAŞİSKELE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ahmet Yasin GEDİK Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905336040362 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Kurye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905336040362

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder