İŞ İLANI DETAYI

Sahaya gelen malzemelerin belirlenen yerlere istiflenmesiEl terminali ile sistem girişinin yapılmasıDağıtımı yapılacak ürünlerin sevkiyata hazırlanmasıDağıtım aracıyla ürünlerin müşteriye sorunsuz şekilde teslimini yapabilecek personel alınacaktırServis ücret gibi diğer detaylar görüşmede belirtilecektirİŞKUR SİSTEMİ ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPTIKTAN SONRA 0553 444 55 91 NOLU TELEFONDAN YA DA kamil.oz@nwg.com.tr ,, ali.ilica@borusan.com MAİL ADRESLERİNE CV GÖNDEREK FİRMA İLE İRTİBATA GEÇİNİZ.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıDağıtım,Depolama ve El Terminali konusunda bilgi ve deneyim sahibi,İletişim becerileri kuvvetli, takım çalışmasına yatkın,Planlı ve disiplinli,Esnek e vardiyalı çalışma saatlerine uyumlu,Askerlik hizmetini tamamlamış personel alınacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Kurye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder