İŞ İLANI DETAYI

KARGOMsende bünyesinde çalıştırılmak üzere; Kargo paketlerinin zamanında, hasarsız ve iyi insani ilişkiler içinde alıcılara ulaştırılması, Görev yapılan lokasyon ve birimdeki ekip arkadaşları ile birlikte operasyonel işleyişe destek verilmesi, İş süreçlerini kolaylaştıracak şekilde tasarlanmış araç, el terminali ve rotalama sistemini kullanmak için teknolojiye ilgi duyan, öğrenmeye ve değişime açık adaylar arıyoruzBu kapsamda tüm iş süreçleri en yalın hali ile; bir kargonun dağıtım merkezinden araçla alınmasından son teslimatına kadar rotalama, alıcılar ile iletişim ve teslimat bilgilerinin el terminali üzerinden sisteme girilmesidir.Aranan Nitelikler: B Sınıfı sürücü belgesi olan ve aktif olarak hafif ticari araç kullanabilen, SRC 4 Mesleki Yeterlilik ve Psikoteknik belgesi bulunan/başvuru yapmış, Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi, Müşteri iletişimi ve memnuniyeti konusunda özenli,Merkez mahallerinde ikamet eden, Adaylar için tercihen askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilliGörüşmeler işkurdan form alarak 09:00-15:00 saatleri arasında yapılacaktır.


.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -50 (30.04.1999 - 2.04.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KÜLTÜR MAH. 737. CAD. PLATİN KONUTLARI (EKŞİOĞLU SİTESİ KARŞISI)N:21/B DÜZCE DÜZCE MERKEZ DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DÜZCE MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : HALİL GÜNİNDİ Ünvan : SORUMLU Telefon : 905012338575 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
Pozisyon : Kurye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905012338575

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder