İŞ İLANI DETAYI

GEMLİK İSTİKLAL CADDESİNDE BULUNAN YURTİÇİ KARGO'DA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE;B SINIFI EHLİYETİ BULUNANKARGO DAĞITIM VE TAŞIMA İŞLEMLERİNİ YAPABİLECEKYEMEK KARTI VE SENEDE İKİ MAAŞ İKRAMİYEESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYABİLECEKKURYE ALINACAKTIR. ŞİFRENİZ İLE İSKUR.GOV.TR İNTERNET ADRESİNDEN E-ŞUBE SİSTEMİMİZE GİRİŞ YAPARAK BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İŞYERİ İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK FİRMAYLA ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade YeteneğiŞİFRENİZ İLE İSKUR.GOV.TR İNTERNET ADRESİNDEN E-ŞUBE SİSTEMİMİZE GİRİŞ YAPARAK BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İŞYERİ İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK FİRMAYLA ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek -3621.03.1988 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DR ZİYA KAYA MAH. İSTİKLAL CAD. NO:62/B GEMLİK BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEMLİK İrtibat Bilgileri : İsim : SADRETTİN KILIÇ Ünvan : İŞVEREN Telefon : 905435859941 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Gemlik
Pozisyon : Kurye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905435859941

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder