İŞ İLANI DETAYI

Bolvadin / Mng Kargo'da binek araç ile dağıtımda görevlendirilmek üzere kurye aranmaktadır.İŞKUR internet sistemi üzerinden başvuru yaptıktan sonra belirtilen numara ile iletişime geçiniz.


- B sınıfı ehliyetli ve aktif araç kullanabilen.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 19- -40 (21.04.2005 - 26.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İMARET MH. SANTRAL CD. NO:22/A BOLVADİN AFYONKARAHİSAR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BOLVADİN İrtibat Bilgileri : İsim : NESİBE ÜZÜM Ünvan : MÜDÜR Telefon : 905445846236 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Afyonkarahisar
İlçe : Bolvadin
Pozisyon : Kurye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905445846236

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kurye iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Afyonkarahisar ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Afyonkarahisar, Edmeg BOLVADİN veya Edmeg Afyonkarahisar Kurye gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Afyonkarahisar ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Afyonkarahisar Geneli İş İlanları