İŞ İLANI DETAYI

Depo çıkışlı ilaçların bölgelerine sevk edilmesi.Sevkiyat alanında bölgesine ait bulunan acil ya da normal siparişleri sayarak ve kontrol ederek teslim almak.Teslim aldığı siparişleri motosikletine kırılma, akma ve çapraz bulaşmaya neden olmayacak şekilde yüklenmek, kontrol etmekSoğuk Zincir kuralları çerçevesinde taşınması gereken ürünlere titizlik göstermek, müşteriye teslim edene kadar soğuk zincirin kırılmamasını sağlamak, buzluk ve diğer taşıma malzemelerine özen göstermek ve zamanında ulaştırmak.


? Dürüstlük ve ahlak ilkelerine, şirket prosedür ve yönetmeliklerine uygun çalışmak.? Bağlı bulunduğu kişiye doğru zamanda doğru bilgileri vermek.? Sorumluluk alanındaki tüm süreçlerde İşçi Sağlığı ve İş Emniyeti, Ürün Güvenliği, İş Güvenliği ve İş Sürekliği konularında şirket tarafından belirlenmiş gerekliliklere uymak.? Ürün kabul, depolama, dağıtım ve diğer tüm iş süreçleri için belirlenmiş olan tüm Şirket Kalite Yönetim Sistemi Prosedürlerine uymak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : EYUP SULTAN MAH. DERCAN SOK. NO:4/4A SANCAKTEPE İSTANBUL SANCAKTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Esra Azar Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 902165173636 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 20002 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Sancaktepe
Pozisyon : Kurye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902165173636

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kurye iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Sancaktepe veya Edmeg İstanbul Kurye gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.