İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Kurumsal Satış Pazarlama Müşteri TemsilcisiŞirket: KAYNES EĞİTİM & BELGELENDİRME KURUMLARIKAYNES Eğitim & Belgelendirme Kurumları olarak, dinamik ve hızla büyüyen ekibimize katılmak üzere Kurumsal Satış Pazarlama Müşteri Temsilcisi arıyoruz.Görevler:- Yeni müşteri kazanımı ve mevcut müşteri ilişkilerinin yönetilmesi- Müşteri ihtiyaçlarının belirlenmesi ve uygun çözümlerin sunulması- Satış hedeflerinin gerçekleştirilmesi- Pazar araştırmaları yapmak ve rekabet analizi yapmak- Müşteri memnuniyetini sağlamak ve müşteri ilişkilerini geliştirmek


- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun- Kurumsal satış ve pazarlama alanında en az 2 yıl deneyimli- İletişim becerileri güçlü, ikna kabiliyeti yüksek- Analitik düşünme yeteneğine sahip- Takım çalışmasına yatkın- MS Office programlarını etkin kullanabilen- Seyahat engeli olmayan- Aktif araç kullanabilenBizimle birlikte çalışmak ve kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak istiyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz. Başvurularınızı bekliyoruz. Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi, mülakat sürecinde adaylarla paylaşılacaktır. KAYNES Eğitim & Belgelendirme Kurumları, eşit fırsatlar sağlayan bir işverendir ve tüm adayların başvurularını memnuniyetle karşılar.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli KAYNES EĞİTİM & BELGELENDİRME KURUMLARI İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder