İŞ İLANI DETAYI

Sürücü kursumuzun İzmir Sürücü Kursu Bornova-Altındağ da bulunan şubesine kurum müdürü alımı yapılacaktır, kurum müdürlüğü görevi için lisans mezunu olmak zorunludurBaşvuruda bulunacak kişilerde deneyim şartı aranmamaktadır, işin işleyişi ile ilgili yapılan işlemler ve kullanılan programlar işbaşı yapıldıktan sonra öğretilecektirBaşvuru yapacak kişilerin ilanda yer alan BAŞVUR butonuna tıkladıktan sonra mail adresine veya telefon numarasına whatsapp üzerinden cv göndermeleri gerekmektedir, uygun bulunan kişiler değerlendirme sürecinden sonra iş görüşmesi için kurumumuza davet edilecektir.


Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması İletişim becerisi ve enerjisi yüksek İş ahlakı güçlü-etik değerlere bağlı Sorumluluk sahibi


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Bornova gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder