İŞ İLANI DETAYI

İş yeri adı: BEYAZGÜL ÇANTAİş yerinin faaliyet alanı: Plastik torbaÇantaPoşetÇuvalKutuDamacanaŞişeMakara vbPaketleme malzemelerinin imalatıYapacağı işler: PVC, Tela, kumaş kesiminden anlayan erkek personel alınacaktır.Cinsiyet: BayYaş aralığı: 25-40Askerlik durumu: Yapmış.En az öğrenim durumu: İlköğretimTecrübe: Deneyimli.Servis-Ulaşım: Servis güzergahı işverenle görüşilecektir.Çalışma saatleri ve tatil günü: Hafta içi: 08.00 - 18.00 - Cumartesi: 08.00 - 13.00 - Pazar günü tatildir.Olanaklar: Servis Desteği + Yemekhane Desteğiİlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidiniz.İletişim: Zehra AKBULUT - Ön Muhasebeci - 0555 984 44 71


Kumaş Kesme Makinesi İşçisi İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:a Kumaş ucunu makine kılavuzlardan ve bıçaklar altından geçirip veya makinede takılı bulunan kılavuz kumaşın ucuna dikmek,b İstenilen ölçülere göre makinenin kesme ayarları yapmak,c Makineyi çalıştırıp, makinenin çalışmasını ve kumaşın bıçaklar altında kesilişini izlemek,d Kesilerek makineden çıkan kumaşı kontrol etmek,e Kontrol neticesine göre, kesme ayarlarında düzenlemeler yaparak işleme devam etmek, f Kesilen kumaşı makineden alıp ilgili kısımlara göndererek makineyi temizlemek,g Makinenin bakım ve onarımını yapabilir. vb. görev ve işlemleri yerine getirir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -40 (24.09.1999 - 26.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKÇEŞME MAHALLESİ 2618. SOKAK NO: 14/1 MERKEZEFENDİ DENİZLİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DENİZLİ MERKEZ , PAMUKKALE , MERKEZEFENDİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ZEHRA AKBULUT Ünvan : Ön Muhasebeci Telefon : 905559844471 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Merkezefendi
Pozisyon : Tekstil-Konfeksiyon
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905559844471

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tekstil-Konfeksiyon iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Merkezefendi veya Edmeg Denizli Tekstil-Konfeksiyon gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder