İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIAkra Group Kozmetik bünyesinde belirtilen şehirlerde Güzellik Uzmanı pozisyonunda görevlendirilmek üzere satışa destek sağlayacak personel arayışımız bulunmaktadır.NiteliklerEn az lise mezunu,Cilt bakım ürünleri hakkında bilgi sahibi,Cilt bakım ürünleri satışında en az 3 yıl deneyim sahibi,Temsil yeteneği güçlü,Dinamik, azimli ve konuşmayı seven,Diksiyonu düzgün,İletişim becerisi güçlü,Dış görünümüne özen gösteren,Takım çalışmasına yatkın.


İş TecrübesiSorumluluklarKişisel bakım zincir marketlerinde satış destek personeli olarak görev yapar,Akra Group Kozmetik markasına ait ürünler hakkında bilgi sahibidir,Görev yaptığı kişisel bakım market şubesine gelen müşterilere markamıza ait ürünleri tanıtır, bilgi verir ve satışını yapar.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beylikdüzü
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beylikdüzü veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.