İŞ İLANI DETAYI

· İstanbul, Çatalca'da bulunan Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri üretimi yapan firmamızda LİKİT ÜRETİM OPERATÖRÜ Olarak görevlendirilmek üzere firmamıza değer katacak ve iyileştirme çabalarımızın bir parçası olacak deneyimli takım arkadaşı arıyoruz.GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIŞirketimizin İstanbul Çatalca’da bulunan fabrikamızda görevlendirilmek üzere Kozmetik ürün imalat operatörü aramaktayız.-Şampuan,krem,wax,cilt bakım ürünleri için karıştırıcılı kazanlarda çalışacak, likit yapacak,-Haftalık üretim planında belirtilen mamul ürünler için proses süreleri göz önünde bulundurularak bulk üretimlerini gerçekleştirmek.-Bulk üretim planı doğrultusunda ilgili hammadde tartımını yapmak.-Dikkatli, titiz ve disiplinli çalışmayı ilke edinmiş,-Yöneticisinin uygun gördüğü makineleri makine kullanma talimatlarına uygun olarak çalıştırmak,-Üretim esasında ürün kalitesini ilgili kontrol planlarına uygun olarak kontrol etmek, sonuçları değerlendirmek ve kaydetmek,-Çalışma ortamının her zaman temiz ve düzenli bulunmasını sağlamak,İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar-Kozmetik tecrübesi olan,-Çözüm odaklı,-Ekip çalışması ve iş birliğine yatkın,-Etkili iletişim yeteneğine sahip,-Sorumluluk sahibi ekip arkadaşları arıyoruz.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe-Çözüm odaklı,-Ekip çalışması ve iş birliğine yatkın,-Etkili iletişim yeteneğine sahip,-Sorumluluk sahibi


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MURATBEY MERKEZ MAH. ERIKLI SK. NO: 3 /1 IÇ KAPI NO: 1 ÇATALCA/ ISTANBUL ÇATALCA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇATALCA , SİLİVRİ , BÜYÜKÇEKMECE , AVCILAR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 905491221170 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Çatalca
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905491221170

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ÇATALCA gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)