İŞ İLANI DETAYI

Babaeski ilçemizde faaliyet gösteren YNS Tekstil'de istihdam edilmek üzere Tekstilde Tecrübeli Makineci vbPersoneller alınacaktır.Firmanın Lüleburgaz,Kırklareli,Babaeski,B.Mandıra,Alpullu güzergahlarında personel servisi imkanı bulunmaktadır.Firma Çalışma Sistemi: 08:00-18:15 Hafta Tatili: Cumartesi-PazarTalebe başvurmak isteyen adayların ilan metninde irtibat bilgileri paylaşılan firma yetkilileri ile iş görüşmesini bizzat gerçekleştirmeleri gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- (3.05.2006 - Erkek 18- (3.05.2006 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CUMHURİYET MAH. SANAYİ BÖLGESİ ESKİ EDİRNE YOLU 547.SK. NO:1 BABAESKİ KIRKLARELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BABAESKİ , KIRKLARELİ MERKEZ , LÜLEBURGAZ İrtibat Bilgileri : İsim : Şule Hanım Ünvan : Firma İnsan Kaynakları Yetkilisi Telefon : 902885120708 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırklareli
İlçe : Babaeski
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902885120708

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tekstil - Konfeksiyon iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kırklareli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırklareli, Edmeg BABAESKİ veya Edmeg Kırklareli Tekstil - Konfeksiyon gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırklareli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırklareli Geneli İş İlanları