İŞ İLANI DETAYI

      COLDWELL BANKER FLY GAYRİMENKUL      Kocaeli, Çayırova      Başoğlu Grup olarak 2009 yılından bu yana mimarisini çizip, uygulamasını, denetimini ve zemin etüdünü yaptığımız ve sattığımız projelerin referansıyla, Gayrimenkul sektöründe 2024 yılı itibarı ile Coldwell Banker çatısı altında daha profesyonel olarak COLDWELL BANKER FLY ismiyle devam etme kararı almaktan mutluluk duymaktayızÇayırova’da merkezi lokasyonda bulunan plazamızdaki ofisimizde bizimle birlikte büyümeyi ve kazanmayı hedefleyen, dinamik, enerjik ve başarı odaklı Gayrimenkul Danışmanları aramaktayızSiz de kariyerinizde vizyoner başarıyı hedefliyorsanız lütfen bize katılın…


- Gayrimenkul sektöründe deneyimli veya deneyimsiz,- İletişim becerileri güçlü,- Müşteri odaklı çalışmayı ilke edinmiş,- Analitik düşünme yeteneğine sahip,- Takım çalışmasına yatkın,- Sorumluluk sahibi ve disiplinli,- B sınıfı ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanabilen,İş Tanımı:- Portföy oluşturma ve yönetme,- Müşteri ihtiyaçlarına uygun gayrimenkul seçeneklerini sunma,- Müşteri görüşmeleri yapma ve satış süreçlerini yönetme,- Pazar araştırmaları yapma ve rekabet analizi yapma.COLDWELL BANKER  FLY Gayrimenkul olarak, çalışanlarımıza kariyer gelişim fırsatları, dinamik bir çalışma ortamı ve rekabetçi bir ücret paketi sunuyoruz. Eğer siz de gayrimenkul sektöründe kariyer yapmayı hedefliyorsanız ve yukarıdaki niteliklere sahipseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.Not: İlanımız, nitelikleri ve yetenekleri doğrultusunda işe alım yapmayı taahhüt eden bir eşit fırsatlar politikası çerçevesinde yayınlanmaktadır. Tüm başvurular gizli tutulacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli Coldwell Banker Fly İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder