İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlık Merkezlerimizde görev alacak;  Psikologlar, Psikoterapistler ve Pedagoglara;  Çocuk, Yetişkin, Aile ve Evlilik Danışmanlarına;  Çift, Grup ve Oyun Terapistlerine;  Zeka Testleri, Dikkat ve Algı Testleri, Gelişim Testleri gibi testlerin uygulamasını ve yorumunu yapacak uzmanlara ihtiyaç vardır.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,  Psikologlar, Psikoterapistler, Psikolojik Danışmanlar  Mesleki yeterlilik sahibi ve konusu ile ilgili en az 2 yıllık iş deneyimi olan,  Branşı ile ilgili yenilikleri ve tüm güncel yöntemleri takip eden ve uygulayan,  Mükemmel danışan ilişkilerine ve branşının gerektirdiği vizyona sahip,  Takım çalışmasına uyumlu,  Dinamik,çözüm odaklı düşünebilen ve uygulayabilen,  Tam veya Yarı zamanlı çalışabilecek,  Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış. 


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Psikolog
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : İstanbul YENİ BİR YAŞAM EĞİTİM DANIŞMANLIK VE SAĞLIK HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!