İŞ İLANI DETAYI

Huzurevi ve Bakımevi olarak hizmet veren kurumumuzda yaşlı misafirlerimiz ile ilgilenecek, özbakımlarını sağlayacak, beslenmelerine ve hayata katılımlarına destek olacak TECRÜBELİ/TECRÜBESİZ bakım personeli çalışma arkadaşı aramaktayız.Adaylar Hasta ve Yaşlı Bakımı, Hemşire Yardımcılığı, Sağlık Bakım Teknisyeni, Engelli Bakım ve Rehabilistasyon, Yaşlı Bakımı bölümlerinden mezun olmuş ve ya 560 saatlik sertifikaya sahip olmalıdır.Yol ücreti desteği ve yemekhane imkanı sağlanmaktadırNot:Sertifikası olmayan adaylara kurumumuz tarafından yardımcı olunmaktadır.


İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif AlabilmeTakım çalışmasına uygun, vardiyalı çalışabilecek, iletişim ve ifade yeteneği olan,sabırlı ve güler yüzlü takım arkadaşları aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SEYMEN MAHALLESİ D-130 KARAYOLU CADDESİ NO:81 BAŞİSKELE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : KOCAELİ İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : ŞEYMA DEMİREL Ünvan : SORUMLU HEMŞİRE Telefon : 905525036423 E-posta : nicehuzurevi@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Sağlık ve Tıp
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905525036423
nicehuzurevi@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder