İŞ İLANI DETAYI

Ankara Çankaya Çukurambar´da bulunan Plastik Cerrahi Kliniğimizde istihdam edilmek üzere Tam zamanlı veya Part-Time Klinik Asistanı Hemşire aranmaktadırCvbenim.com üzerinden sadece online yapılan başvurular kabul edilecektirLütfen telefonla başvuru yapmayınızFOTOĞRAFSIZ BAŞVURU YAPILMAMASI RİCA OLUNUR


Üniversitelerin Hemşirelik-Anestezi Teknikeri -ATT -Ameliyathane Teknikeri veya ilgili diğer bölümler mezunu, Güler yüzlü ve sosyal iletişimi kuvvetli Dakik ve titiz Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip, Ekip çalışmasına yatkın, Alanında deneyimli ve yeterli bilgi birikimine sahip, Uygulanacak her türlü sağlık işleminin güvenli bir şekilde ilerlemesini sağlayabilen, Eğitime ve gelişime açık, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek Prezentabl, kişisel bakımına özen gösteren ÖZEL NİTELİKLER Tercihen Ameliyathane ve Tercihen medikal estetik alanında deneyimli.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Hemşire
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Hemşire iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara , Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Hemşire gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder