İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir, Tekirdağ, Elazığ, Gaziantep ve Diyarbakır'da bulunan Klinik Araştırma merkezlerinde yeni başlayacak projeler kapsamında, sorumlu araştırıcıların gözetimi ve denetimi ile ilaç çalışmalarının, İyi Klinik Uygulamaları Kılavuzuna İKU/ICH-GCP ve Yönetmeliklere uygun olarak yürütülmesini sağlayacak, Klinik araştırmalarda en az iki yıl deneyimi olan ve iyi derecede İngilizce bilen Klinik Araştırmalar Saha Koordinatörleri aramaktayız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması Klinik Araştırmalarda merkez organizasyonu alanında en az iki yıl çalışma tecrübesi olan, Üniversitelerin lisans programlarının sağlık ile fen bilimleri alanlarından mezun Biyoloji, Kimya, Biyokimya, Moleküler Biyoloji ve Genetik vb. MS Office programlarına hakim, İngilizce okuma, yazma ve konuşma yeterliliği olan, Tıbbi dokümantasyon ve raporlama süreçlerinde özverili çalışabileceğine inanan, İnsan ilişkilerinde başarılı, temsil yeteneğine sahip tam zamanlı çalışabilecek klinik takım arkadaşları aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 22- -40 (24.05.2002 - 26.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -40 (24.05.2002 - 26.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Gülcan Markirt Ünvan : Telefon : E-posta : gulcanm@omega-cro.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği En Az Ücret : 17003 TL En Çok Ücret : 20000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bayan
İletişim :
gulcanm@omega-cro.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder