İŞ İLANI DETAYI

TS EN ISO/IEC 17025 Standardı çerçevesinde hizmet veren laboratuvarımızda görevlendirilmek üzere; 'Emisyon- İmisyon Ölçüm Personeli' takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadırEmisyon-İmisyon, SEÖS, İş Hijyeni ve Çevresel Gürültü gibi kapsamlarda ölçüm işlemlerinin gerçekleştirilmesi.


- Üniversite Mezunu, - Tercihen TS EN ISO/IEC 17025 standardı ve laboratuvar faaliyetleri konusunda bilgi sahibi,- Tercihen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Emisyon ve İmisyon Ölçümleri Ölçüm ve Numune Alma Eğitimi almış, sertifika sahibi,- İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet eden,- Kariyer planları yüksek, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, takım çalışmasına yatkın, ilkeli ve idealleri olan, - Analitik düşünebilen, disiplinli ve programlı çalışabilen,- Bilgisayar programlarına hâkim Excel, Word, Powerpoint vb.- İnsan ilişkilerinde uyumlu, temsil yeteneği güçlü,- Aktif araç kullanabilen, tercihen SRC belgesi olan,- İş ahlakı ve disiplinine sahip,- Seyahat engeli olmayan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın -403.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -403.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİSAHRA MAH. ATALAY CAD.NO.19-21 ATAŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEYKOZ , KADIKÖY , KARTAL , ÜSKÜDAR , PENDİK , ÜMRANİYE , MALTEPE , SULTANBEYLİ , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : ESMA HANIM Ünvan : Telefon : E-posta : esma@andbelgelendirme.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beykoz
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
esma@andbelgelendirme.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kimya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BEYKOZ veya Edmeg İstanbul Kimya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.