İŞ İLANI DETAYI

Isparta merkezinde bulunan fabrikada;Üniversitelerin Kimya mühendisliği veya Kimyager bölümlerinden mezun,Tercihen tıbbi cihaz,kozmetik gibi ürülerin ruhsatlandırma ve regülasyon süreçlerine hakim,Fabrika içi düzenleme, işleyiş, üretim ve planlama konularında koordinasyonu üstlenecek,Ürün maliyet - analiz hesaplamaları konusundaKurumsal işletme deneyimli, Alanında yeterli bilgi birikimi ve tecrübeye sahip,Üretimi seven, yeniliklere açık, fikir ve vizyon sahibi,Ekip yönetiminde başarılı,Raporlamalar yapacak,Takım arkadaşı aranmaktadır.


Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe Erkek adaylarında askerliğini tamamlamış, Isparta da ikamet ediyor olmak Tercihen deneyimli kimyager ya da kimya mühendisi alımı yapılacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Isparta
İlçe : Isparta Merkez
Pozisyon : Kimya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Kimya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Isparta ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Isparta, Edmeg Isparta Merkez veya Edmeg Isparta Kimya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Isparta ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder