İŞ İLANI DETAYI

Kırşehir Organize Sanayi bölgesinde yer almakta olan COOL OİL MADENİ YAĞ GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİ YAĞ ANALİZ LABORATUVARInda görev yapacak Kimya Teknikeri veya Kimya Teknisyeni aranmaktadır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıÖn lisans Kimya Teknolojisi, Laboratuvar teknolojisi’’ veya Kimya Meslek Lisesi mezunu,Orta seviyede İngilizce bilgisi,Laboratuvar bilgisi,MS Office program bilgisi Word/Excel/ Powerpoint vb.,Laboratuvar çalışmalarında GLP kurallarına ve standart iş talimatlarına uymak,Yapılan işleri takip etmek yanlışlıklara meydan vermemek,Analizi yapılan şahit numuneleri uygun şekilde etiketlemek ve numune saklama dolabına yerleştirmek,Ekip çalışmasına yatkın,Etkili iletişim kurabilen, insan ilişkileri yüksek,Sorumluluk sahibi,Analitik düşünme yeteneğine sahip,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,Kırşehir’de ikamet eden adaylar aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÜLDİKEN OSB MAH. OSB AŞIKPAŞA CAD. NO:3 KIRŞEHİR MERKEZ KIRŞEHİR / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Elif ÖZKAN Ünvan : Laboratuvar Sorumlusu Telefon : 905369357816 E-posta : kariyer@cooloil.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırşehir
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905369357816
kariyer@cooloil.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırşehir Geneli İş İlanları