İŞ İLANI DETAYI

Roadsan Boya Makina ve Trafik Teknolojileri olarak, yol çizgi boyası üretiminde görev alacak ve boya üretim süreçlerinin tüm aşamalarını yönetecek bir Kimya Teknikeri veya Kimya Mühendisi arıyoruzAday, boya üretiminde kaliteyi sağlamak, üretim süreçlerini optimize etmek ve gerekli testleri yapmakla sorumlu olacaktır.İlgilenen adayların özgeçmişlerini ve iletişim bilgilerini info@roadsan.com.tr adresine göndermeleri rica olunur.GÖRÜŞMELER YÜZ YÜZE OLACAKTIR.Boya üretim sürecinin tüm aşamalarını yönetmek.Kimyasal formülasyonları geliştirmek ve iyileştirmek.Ürün kalitesini kontrol etmek ve iyileştirme önerileri sunmak.Laboratuvar testleri yapmak ve sonuçları analiz etmek.Üretim ekipmanlarının bakım ve kalibrasyonunu sağlamak.Üretim süreçleri için gerekli raporları hazırlamak.Sağlık ve güvenlik standartlarına uygun çalışmak.


Analitik Düşünebilme, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeKimya Teknikeri veya Kimya Mühendisi olarak lisans diploması.Boya üretim süreçleri hakkında bilgi ve deneyim.Kimyasal formülasyonlar konusunda bilgi sahibi.Analitik düşünme ve problem çözme yeteneği.Takım çalışmasına yatkınlık.Tercihen boya sektöründe deneyim.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- -40 (10.10.2002 - 11.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -40 (10.10.2002 - 11.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATA MAHALLESİ 769 SOKAK NO:7 B1 EFELER AYDIN EFELER AYDIN / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : BETÜL HANIM Ünvan : Telefon : 905424041052 E-posta : info@roadsan.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar (Diğer) : ? Dolgun maaş. ? Sosyal güvenlik ve yan haklar. ? Kariyer geliştirme fırsatları. ? Dinamik ve destekleyici bir çalışma ortamı.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
İlçe : Efeler
Pozisyon : Kimya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905424041052
info@roadsan.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kimya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Aydın ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Aydın, Edmeg Efeler veya Edmeg Aydın Kimya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Aydın ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder