İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Kimya ÖğretmeniŞirket Adı: MAVİ YEŞİL EĞİTİM KURUMLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ.MAVİ YEŞİL EĞİTİM KURUMLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİOlarak, eğitim kadromuzu genişletmek ve öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak amacıyla deneyimli bir Kimya Öğretmeni arıyoruz.


- Üniversitelerin Kimya veya Kimya Öğretmenliği bölümlerinden mezun,- Alanında en az 2 yıl deneyime sahip,- Öğrencilerle etkili iletişim kurabilen ve onları motive edebilen,- Yenilikçi ve etkili öğretim metotlarına hakim,- Takım çalışmasına yatkın,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- Planlama ve organizasyon becerileri güçlü,- Öğrenci merkezli eğitim anlayışına sahip.Görevler:- Kimya derslerini planlamak ve uygulamak,- Öğrencilerin kimya konularını anlamalarını sağlamak,- Öğrencilerin ilerlemelerini izlemek ve değerlendirmek,- Öğrencilere kimya konularında rehberlik etmek,- Eğitim materyalleri hazırlamak ve güncellemek,- Ebeveynlerle düzenli iletişim kurmak ve öğrencilerin ilerlemesi hakkında geri bildirim sağlamak.MAVİ YEŞİL EĞİTİM KURUMLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. olarak, öğretmenlerimize rekabetçi bir maaş ve kapsamlı faydalar sunuyoruz. Eğer siz de öğrencilerin hayatlarında pozitif bir etki yaratmak istiyorsanız ve yukarıdaki niteliklere sahipseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : İzmir MAVİ YEŞİL EĞİTİM KURUMLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder