İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Kimya ÖğretmeniEğitim kadromuzu genişletmek ve öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim sunabilmek için deneyimli  Kimya Öğretmeni arıyoruz.


- Üniversitelerin Kimya veya Kimya Öğretmenliği bölümlerinden mezun,- Alanında en az 2 yıl deneyime sahip,- Öğrencilerle etkili iletişim kurabilen ve onları motive edebilen,- Yenilikçi ve etkili öğretim metotlarına hakim,- Takım çalışmasına yatkın,- Planlama ve organizasyon becerileri güçlü,- Pedagojik formasyonu olan.Görevler:- Kimya derslerini planlamak ve uygulamak,-YKS konularına hakim - Öğrencilerin kimya konularını anlamalarını sağlamak,- Öğrencilerin deneyler ve laboratuvar çalışmaları konusunda rehberlik etmek,- Öğrencilerin ilerlemelerini izlemek ve değerlendirmek,- Eğitim materyalleri ve kaynakları geliştirmek ve güncellemek.Bizimle çalışmak, öğrencilerin hayatlarında pozitif bir etki yaratma fırsatı sunar. Eğer siz de bu fırsatı değerlendirmek ve profesyonel bir eğitim kurumunda kariyer yapmak istiyorsanız, sizinle tanışmayı bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!