İŞ İLANI DETAYI

İnşaat - Endüstriyel Boyalar ve yapı kimyasalları üretimi yapan firmamız üretim alanında istihdam etmek üzere alanında tecrübeli kimya bölümü mezunu çalışma arkadaşları aramaktayız.


Üretim süreçlerini izlemek ve yönetmek,Kalite standartlarına uygunluğu sağlamak,Kimyasal formülasyonların uygulanabilirliğini değerlendirmek ve optimize etmek,Üretim ekipmanlarının bakım ve onarımlarını koordine etmek,Güvenlik protokollerine uygun hareket ederek iş sağlığı ve güvenliği standartlarını uygulamak,Üretim raporlarını hazırlamak ve yönetime düzenli olarak sunmak,Kimya bölümü lisans mezunu,Üretim süreçleri, kimyasal formülasyonlar ve kalite kontrol konularında deneyim sahibi,İyi derecede analitik düşünme ve problem çözme yeteneği,Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri güçlü,MS Office uygulamalarına hakim, üretim yazılımlarına aşina,İngilizce bilen,Bay-Bayan,  Askerliğini yapmış,GİRESUN da ikamet edecek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Giresun
Pozisyon : Kimya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Giresun GRADE BOYA YALITIM TEKNOLOJİLERİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder