İŞ İLANI DETAYI

Samsun Makina Sanayi A.Ş1967 yılından bu yana faaliyetine başarı ile devam eden Samsun Makina Sanayi A.Ş SMS 2016 yılında Adana Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetine başlayan Adana Fabrikası; 400.000 m2 açık ve 100.000 m2 kapalı alana sahiptirDüktil demir boru fabrikamız içme suyu ve atık su borularının üretilmesinde faaliyete bulunan Türkiye’nin tek düktil boru üreticisidir.Üstün kalitede üretim yapan ,iş sağlığı ve iş güvenliğine önem veren , çalışanların da memnuniyetini gözeten ve kendilerini yetiştirme imkanı sunan fabrikamız bünyesinde kadrolu deneyimli ve deneyimsiz personel arayışımız bulunmaktadır.Sosyal İmkanlarımız;-Personel servisimiz vardır.Adana , Ceyhan , Dörtyol -Daimi çalışacak personeller için lojman imkanımız vardır.-Mesleki Yeterliliğe uygun dolgun ücret verilecektir-Fabrika içerisinde yemekler kendi mutfağımızda yapılmakta olup, personelimize hizmet vermektedir.


İstenilen NiteliklerÜretim / İmalat ‘da çalışmak isteyenVardiyalı ve Vardiyasızİş TanımÜretim ekipmanlarını kullanarak belirlenen kalite standartları kapsamında üretim süreçlerini yürütmek.Üretim yöneticilerinin verdiği görevleri yerine getirmek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (4.05.2004 - 5.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HACI SABANCI OSB ABDULLAH GÜL CAD. 123 SOK NO:15/A SARIÇAM ADANA / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Görüşmeler saat 08:00 - 16:30 arası fabrikada yapılacaktır. Ünvan : Telefon : 903225030460 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Daimi çalışacaklar için lojman imkanımız vardır.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adana
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903225030460

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Adana İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder