İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz üretici-ihracatçı -entegre marka bilinirliği yüksek arge ve teknoloji odaklı tekstil konfeksiyon firmasında finans uzmanı istihdam edilecektir.


-Üniversitelerin Lisans düzeyinde bölümlerinden mezun,Tercihen iktisat,işletme,ekonomi,finans bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olmak,Tercihen Yüksek Lisansını finans alanında yapmış olmak,-İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,-Üretici ihracatçı firmalarda 5 yıl ve üzerinde finans bölümünde deneyimli olmak,-Muhasebenin belirlediği;banka ödeme işlemleri,müşteri cari takip günlük ödeme işlemleri,günlü ödeme işlemlerinin takip edilip zamanında ödemelerin yapılması,- Yapılan işlemlerin Mali İşler Müdürlüğü ve bağlı amirlerine raporlanması,-Yapılan işlemlerin ERP IFS sistemine işlenmesi,-Muhasebe ve mali işler müdürlüğü ile uyum ve koordinasyon içinde finansal işlem ve süreçlerin takibini yapmak,-Firmanın müşteri cari takibinde değerli evrakların takibi,çek-senet-kredi-teminat mektubu gibi işlemlerin takibini yapmak,-İstanbul Avrupa Yakası ikametli olmak.Tercihen; Başakşehir,Küçükçekmece,Bahçelievler,Avcılar,Bakırköy ilçelerinden birinde ikametli olmak veya ikamet edebiliyor olmak,NOT:ÖZGEÇMİŞLERİ FOTOĞRAFSIZ VE ADRES BİLGİLERİ YETERSİZ ADAYLARIN MÜRACATLARI DİKKATE ALINMAYACAKTIR. Firmamız aracılığı ile iş arayan adayların özgeçmişleri ve müracat formunda belirtilen; Kimlik,Eğitim-Mezuniyet gibi bilgilerin İŞKUR KRİTERLERİ gereği resmi evrak ile teyidi ve müracat anında firmamıza ibrazı  gerekmektedir. ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK EĞİTİM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ Türkiye İş Kurumu nun 303 numaralı izin belgesi ile 2008 yılından beri İŞKUR Özel İstihdam Bürosu faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Pozisyon : Banka-Finans
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Tekirdağ ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder