İŞ İLANI DETAYI

Konfeksiyon ürünlerinin imalatı aşamasında tekstil atölyelerinin kesimhane bölümlerinde kumaş kontrolünün yapılması, pastal planının hazırlanması, kumaş ve yardımcı malzemenin kalıba göre istenilen ölçü ve nitelikte kesilmesi, sınıflandırılması ve üretime sevk edilmesi işini yapan kişidir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıKesimci Giyim; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:a İş organizasyonu yapmak,b Pastal kalıp çizimlerini yorumlamak ve hazırlamak,c Kesilecek malzemenin özelliğine uygun kesim tekniğini belirlemek,d Kesilecek kumaşları kesim masasına üst üste serip kesime hazır hale getirmek,e Kareli çizgili gibi desen yönü olarak farklılık ve özellik gösteren kumaşları malzeme özelliğine göre dikkat edilmesi gerekli unsurları dikkate alarak kalıpları yerleştirmek,f Şablonların kumaş enine ve beden sayısına göre en ekonomik şekilde pastala yerleştirerek çizilmesini sağlamak,g Kesim öncesi kumaş katlarını sabitlemek,h Malzeme özelliğine göre kesim alet ve donanımlarını kullanarak kumaşı kesmek,i Tela yapıştırmak,j Kesim sonrasında malzemeleri kontrol edip işaretleme, eşleme ve etiketleme yaparak sevke hazır hale getirmek,k Otomatik serim makinası, hızar ve kesim motorlarının periyodik bakım ve basit onarımlarını yapmak,l Kesimhanede gerekli iş güvenliği tedbirlerini almak,m Mesleki gelişim faaliyetlerinde bulunmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -55 (31.08.2004 - 13.08.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ESKİ TEKEL DEPOLARI KAT:1 MUŞ MERKEZ MUŞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BULANIK , MALAZGİRT , MUŞ MERKEZ , VARTO , HASKÖY , KORKUT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : bünyamin demirel Ünvan : İŞVEREN Telefon : 905309529617 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muş
İlçe : Muş Merkez
Pozisyon : Tekstil-Konfeksiyon
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905309529617

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tekstil-Konfeksiyon iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muş ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muş, Edmeg Muş Merkez veya Edmeg Muş Tekstil-Konfeksiyon gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muş ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Muş Geneli İş İlanları