İŞ İLANI DETAYI

Kepçe operatörü iş yerinin gereksinimleri doğrultusunda; kum, çakıl, gübre gibi daha hafif malzemeleri taşıma işlemini gerçekleştiren meslek koludurKepçe operatörü bu malzemeleri belirlenmiş olan depo ya da tesislerden kepçeli bir araç ile taşırBazı spesifik durumlarda operatör sözü geçen malzemeleri herhangi bir yere taşımadan yalnızca diğer kepçeli araca da aktarabilirGörev kapsamı işin özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıKepçeli aracı, çalışılacak olan sahaya götürmek,Aracın kepçesini sağlıklı ve güvenli şekilde hareket ettirmek ve taşınacak olan malzemeyi araca yüklemek,Kepçeli aracın periyodik onarım ve bakımlarını gerçekleştirmek,İş sonunda kepçeli aracın bakımını sağlamak,Yapılan işleri ve taşınan malzemeleri kayıt altına almak,Araca yüklenen malzemeyi ilgili yere boşaltmak ve bırakmak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 0 (532) 445 02 51 URLA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : URLA İrtibat Bilgileri : İsim : İBRAHİM KAĞAN KORKMAZ Ünvan : PROJE MÜDÜRÜ Telefon : 905324450251 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Urla
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905324450251

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg URLA gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İzmir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder