İŞ İLANI DETAYI

Sakarya Erenler modern sanayi sitesinde bulunan atölyemizde Makine Yapım ve Onarım faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere.25-40 yaş aralığında,En az ilköğretim mezunu Deneyimli ise mezuniyet şartı aranmamaktadır, tercihen Endüstri Meslek Lisesi ilgili bölümlerinden mezun,ErkekArgon Kaynakçısı Tığ Kaynakçısı mesleğinde, En az 4 yıl deneyimliUstalık belgesine sahip veya Mesleki Yeterlilik Belgesi olanİhtiyaç olduğunda makine imalatında gerekli diğer işlere yardımcı olabilecek,Dikkatli ve titiz çalışma yeteneğine sahip,Askerlikle ilişiği olmayan personel aranmaktadır.Çalışma gün ve saatlerimiz: Hafta içi : 08:00 - 18:00 Hafta sonu Cumartesi, Pazar tatildir. Yol ve Yemek ücreti nakdi olarak verilmektedir.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması25-40 yaş aralığında,En az ilköğretim mezunuErkekArgon Kaynakçısı Tığ Kaynakçısı mesleğinde en az 4 yıl deneyimliTercihen Endüstri Meslek Lisesi ilgili bölümlerinden mezun,Ustalık belgesine sahip veya Mesleki Yeterlilik Belgesi olanİhtiyaç olduğunda makine imalatında gerekli diğer işlere yardımcı olabilecek,Dikkatli ve titiz çalışma yeteneğine sahip,Askerlikle ilişiği olmayan personel aranmaktadır. Çalışma gün ve saatlerimiz: Hafta içi : 08:00 - 18:00 Hafta sonu :Cumartesi, Pazar tatildir.Yol ve Yemek ücreti nakdi olarak verilmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek 25- -40 (31.03.1999 - 20.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DÖRTYOL MODERN SAN. ÇARŞI KIRÇİÇEĞİ SK. NO:14 ERENLER SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKYAZI , GEYVE , HENDEK , KARASU , SAKARYA MERKEZ , SAPANCA , PAMUKOVA , TARAKLI , FERİZLİ , KARAPÜRÇEK , SÖĞÜTLÜ , ADAPAZARI , ERENLER , ARİFİYE , SERDİVAN İrtibat Bilgileri : İsim : İhsan DİŞLİ Ünvan : 90 533 811 11 54 Telefon : 905338111154 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Akyazı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905338111154

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Sakarya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder