İŞ İLANI DETAYI

Yükselen Dingil işyerinde çalıştırılmak üzere personel alınacaktır.Çalışma saatleri 08:00-18:00


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeTercihen alanında tecrübeliÖzellikle gazaltı ve elektrik kaynağı bilen21-45 yaş arası bayEn az okur yazar


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 21- -45 (4.05.2003 - 5.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ZAFER MAH. 655 SOK. NO:3 SALİHLİ MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SALİHLİ İrtibat Bilgileri : İsim : Yüksel SAĞLAM Ünvan : İŞVEREN Telefon : 905337338499 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Salihli
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905337338499

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg SALİHLİ veya Edmeg Manisa Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Manisa İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder