İŞ İLANI DETAYI

Metal ve aliminyum kaynak yapabilen takım arkadaları arıyoruz. LÜTFEN KURUMA GELEREK YA DA AŞAĞIDAKİ ADIMLARI İZLEYEREK ONLİNE BAŞVURU YAPINIZ.1- TC KİMLİK NUMARANIZ VE ŞİFRENİZ İLE İŞKUR RESMİ WEB SİTESİNE www.iskur.gov.tr GİRİŞ YAPINIZ. SADECE RESMİ WEB SİTESİNDEN ŞİFRE İLE GİRİŞ YAPTIĞINIZ VE BAŞVURUYU TAMAMLADIĞINIZ TAKDİRDE İŞVEREN İLETİŞİM BİLGİLERİNE VE ADRESİNE ULAŞABİLECEKSİNİZ.2-ÖZGEÇMİŞ ALANINDA BULUNAN MESLEK VE ÖĞRENİM BİLGİLERİNİZ İLE BAŞVURACAĞINIZ İLANDAKİ BİLGİLERİN AYNI OLMASINI SAĞLAYINIZ.3-İLAN SAYFASININ EN SONUNDAKİ “BAŞVUR” BUTONUNA TIKLAYINIZ VE BAŞVURUNUZU TAMAMLAYINIZ DAHA SONRA FİRMA İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeYeterli iş tecrübesi olan takım çalışmasına yatkın iş arkadaşları arıyoruz


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : O.S.B. 34.CADDE NO:23 MELİKGAZİ KAYSERİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KOCASİNAN , MELİKGAZİ , ÖZVATAN , KAYSERİ/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : yakup sümer Ünvan : firma sahibi Telefon : 905326551371 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kayseri
İlçe : Kocasinan
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905326551371

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kayseri Geneli İş İlanları